Skip to main content

Workshop op Geobuzz over tilt monitoring op 21 november 2017

Op uitnodiging van Geo-Informatie Nederland (GIN) geven wij op 21 november een workshop over tiltmonitoring op de GeoBuzz in Den Bosch.


Deformatie Testdag bij VDV in Berlijn

Op 14 november zijn we aanwezig bij een congres van het Verband Deutscher Vermessungsingenieure in Berlijn met een bijdrage aan een live deformatie test op locatie.


Kade monitoring in zeehaven

Bij uitbreidingswerkzaamheden in een fabriek aan een kade monitoren we zowel de kade als de al bestaande productie gebouwen.


Bezoek ons op de Intergeo in Berlijn

Van 26 tot en 28 september staan wij weer op de Intergeo in Berlijn. Op de beurs introduceren wij onze Rapid Response Deformatie Monitor.


StabiAlert maakt showcase voor opening BuildInG

BuildInG is hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen. StabiAlert wil graag bijdragen aan het succes van BuildIng. Wij hebben een permanente demo-opstelling gemaakt die een plaats krijgt in de testhal.


StabiAlert

Groninger tiltmeters op monument in San Francisco rtvn.gr/9QKD

StabiAlert

Update: Zwaarste aardbeving (3.4) sinds die van Huizinge in 2012 dvhn.nl/groningen/Upda… @dvhn met tiltsensornetwer… twitter.com/i/web/status/9…

StabiAlert

Aardbeving 3.4 Zeerijp 08-01-2018: Permanente zetting in gebouw op 10 kilometer afstand van de beving. @rtvnoordtwitter.com/i/web/status/9…

StabiAlert

Aardbeving 3.4 nabij Zeerijp. Geregistreerd in de hele provincie van Lauwersoog tot Noordlaren, Veendam en Oostwold… twitter.com/i/web/status/9…