Spring naar hoofd-inhoud

CrackR De eerste 3D IoT scheurmeter

Langdurige nauwkeurige scheurmeting
De CrackR volgt de beweging van een scheur jarenlang voor u op afstand in 3D. De installatie is erg eenvoudig. U kunt de dat online of met behulp van onze app volgen en alarm triggers instellen om waarschuwingen te ontvangen.

Het idee is simpel:
We hebben een aantal magnetische sensorelementen in een specifieke array boven een magneet geplaatst. Met behulp van wiskundige algoritmen worden drie vectoren berekend die de 3D-beweging van een scheur laten zien. De CrackR ontwaakt met een instelbaar meetinterval en verzendt de verzamelde sensorgegevens. Op deze manier kan de batterij afhankelijk van het interval tot tien jaar mee. Door toepassing van de sensoren worden de kosten aanzienlijk verlaagd.

Voordelen:
Een CrackR is eenvoudig te installeren. Data wordt vanaf het moment van installatie opgeslagen en levert direct waardevolle data op. Gebruikers kunnen automatische waarschuwingen ontvangen per e-mail. Sensorgegevens kunnen ook worden gecombineerd in projecten. En met behulp van onze API-interface. Alle projectgegevens blijven permanent on demand beschikbaar via onze webapplicatie of API-interface in uw eigen platform.

The CrackR: 

  • Isis een unieke sensor die helpt bij borgen van veiligheid voor mens en object

  • Verlaagt operationele kosten aanzienlijk

  • Is nauwkeurig en betrouwbaar

  • Heeft een lange levensduur

  • Is een betaalbare oplossing

Meer informatie vindt u op de CrackR website